Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Vår skola speglar samhället, vilket vi ser som en motor i vår verksamhet och vi ser mångfald som en styrka. Våra ledord är att alla elever ska få lyckas, oavsett styrkor eller svårigheter, i den lärmiljö som passar dem bäst. Stimmets Vision: Lust för lärande med hjärna och hjärta. Vi förenar tradition med förnyelse. JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA.

Stimmet är en F till år 6-skola och skola ligger centralt i Tyresö med omedelbar närhet till kommunikationer, simhall, ishall och lekplatser, men också med naturen in på knuten vilket nyttjas ofta för olika aktiviteter tillsammans våra elever.

Om tjänsten

Du undervisar elever i både grundskola - och Anpassad grundskola. Tjänsten är fördelad ca 50% i varje skolform, all undervisning sker på Stimmets skola. Du ska handleda elevernas kreativa arbete – från idé till färdig produkt. Det är slöjdlärarens uppgift att skapa förutsättningar för elevernas lärande och se till att de använder verktyg och maskiner på ett säkert sätt. I slöjdämnet förenas teori och praktik i kreativa processer.

Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd.

Tillträde den 12 augusti 2024, individuell lönesättning.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med ferietjänst

Vem är du?

Är du en positiv, entusiastisk och driven pedagog som älskar att samarbeta med andra?

Vi söker dig som kan undervisa våra elever i åk 3-6 i grundskolan och åk 1-9 i Anpassad grundskola. Du vill vara med och utveckla verksamheten på vår skola för våra elever. Du erbjuder eleverna möjligheter att utveckla sina kunskaper i olika hantverk och tekniker. Du låter eleverna arbeta i olika material och utveckla sina kunskaper om färg, form, funktion och konstruktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med din slöjdkollega, då vi på Stimmets skola ser slöjden som ett ämne.

Du är legitimerad lärare, behörig i slöjd. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du har en god samarbetsförmåga. Du bidrar tillsammans med kollegor till våra elevers utveckling. Du kan göra individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter. Du har god förmåga och tycker om att skapa bra relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du använder gärna digitala verktyg i ditt arbete.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter engagemang, pedagogisk kompetens samt förmåga att stödja och stimulera barnets utveckling och lärande. Vidare är du tydlig, strukturerad och flexibel samt innehar specialistkunskap i ämnet slöjd.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Rektor, Annika Nyblom, Annika.Nyblom@tyreso.se eller 08-578 298 15.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240812
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/150
Kontakt
  • Annika Nyblom, +46857829815
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb