Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Fornuddens skola, som nu erbjuder undervisning från F-9 och har cirka 880 elever, är strategiskt belägen i hjärtat av Tyresö. Dess läge, nära både natur, kultur och utmärkta kommunikationsmöjligheter, gör skolan särskilt eftertraktad. 

Vi invigde en ny, större och modern F-9-skola 2021. Därför har den som blir anställd chansen att spela en viktig roll i skolans fortsatta utvecklingsresa. Vi kommer att vara helt utbyggda med årskurs 9 från och med denna höst.

Vårt elevhälsoteam består av rektor, biträdande rektor, specialpedagog, speciallärare, skolpsykolog, skolkurator och skolsköterska. Vi är ambitiösa i vårt uppdrag och siktar ständigt på att förbättra studieresultaten och öka antalet elever som rekommenderar skolan. Vi är övertygade om att starka relationer mellan elever, vårdnadshavare och personal är grundläggande för utmärkta studieresultat och en trevlig atmosfär på skolan.

Om tjänsten

Vi är en skola som har ett starkt fokus på att ständigt utveckla och förbättra undervisningen. Varje pedagog behöver en stor verktygslåda för att kunna erbjuda en framgångsrik varierad undervisning. Vi utgår från ett vetenskapligt förhållningssätt och arbetar tillsammans, där varje medarbetare är viktig i arbetet med att få varje elev att lyckas.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad slöjdlärare, gärna i både hårda och mjuka material. Du kommer att undervisa i ämnet slöjd på mellan- och högstadiet, vilket innebär att du ska kunna arbeta med alla olika sorters material och tekniker, fokus kommer att vara trä- och metallslöjd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enl överenskommelse.

Vi ser gärna att du är kreativ, problemlösande, flexibel och har god samarbetsförmåga samt är väl förtrogen med att arbeta ämnesövergripande eftersom skolan är en tema- och projektskola. Formativ bedömning och inkludering är en viktig del i skolans verksamhet.

Du ser skolutveckling och att arbeta utifrån aktuell forskning som en naturlig del av ditt arbete. Ditt ledarskap är tydligt och du har ett varmt hjärta för eleverna och brinner för att utmana både dig själv och dem.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 22 september 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Biträdande rektor, Emelie Åberg , emelie.aberg@tyreso.se och telefonnummer 08-57827802

Biträdande rektor, Åsa Ambjörn. asa.ambjorn@tyreso.se, 08-57827803

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/294
Kontakt
  • Emelie Åberg, 08-57827802
Publicerat 2023-08-24
Sista ansökningsdag 2023-09-22

Tillbaka till lediga jobb