Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Nu söker vi sommarvikarier till daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Som sommarvikarie arbetar du för att ge en stimulerande, utvecklande och meningsfull sysselsättning för de personer verksamheten är till för. 

Om tjänsterna

I arbetet ger du stöd av social karaktär och ger stöd i aktiviteter. Det förekommer även omvårdande uppgifter och en del av deltagarna behöver stöd med ADL. Verksamheten har utgångspunkt i LSS och stödet baseras på individuellt utformade genomförandeplaner.

Den övergripande målsättningen är att främja goda levnadsvillkor utifrån den enskildes individuella förutsättningar. I arbetet förekommer också enklare medicinskt arbete som kräver delegering från sjuksköterska kopplad till verksamheten.

Arbetet är dagtid måndag till fredag.

Vem är du?

Du som söker ska ha gymnasial utbildning och det är meriterande om du har relevant utbildning för verksamhetsområdet till exempel barnskötare, mentalskötare eller undersköterska. Det är även meriterande om du har kunskap inom AKK, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Då arbetet både ställer stora krav på kommunikation och innefattar vissa administrativa uppgifter behöver du behärska svenska bra i tal och skrift.

Vi söker engagerade, trygga och lyhörda personer som är över 18 år. Du som söker har förståelse för att arbetet med målgruppen ställer stora krav på flexibilitet och anpassningsförmåga både vad gäller arbetsuppgifter och bemötande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom LSS.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 12 mars 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl:

Enhetschef Daniel Johansson, daniel.johansson@tyreso.se

Biträdande enhetschef Elisabeth Nolén, elisabeth.nolen@tyreso.se 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 1 juni 2023
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 50%-100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/52
Publicerat 2023-04-17
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb