Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

På C3L Tyresö Komvux kan eleven studera på SFI, Sfx-IT, kombinationsutbildningar mot vårdbiträde/undersköterska och barnskötare/elevassistent, yrkesutbildningar för vårdbiträde, undersköterska, barnskötare och administratör bas och fördjupning samt fristående kurser på grundläggande och gymnasial nivå. All undervisning bedrivs med ett vuxenpedagogiskt perspektiv och vi arbetar för att möta elevernas behov av att kunna kombinera studier med arbete.

Om tjänsten

I tjänsten ingår att bedriva klassrumsundervisning tillsammans och i nära samarbete med en yrkesämneslärare i en av våra kombinationsutbildningar. Det är meriterande att ha lärarbehörighet i andra ämnen, särskilt i yrkesutbildningarna inom vård- och omsorg och barn- och fritid för eventuellt kommande behov i verksamheten. I arbetet ingår att kartlägga elevens kunskapsnivå inför kursstart samt att vid efterfrågan validera redan erhållna ämneskunskaper.

Vem är du?

Du har lärarbehörighet med legitimation och minst 45 hp inom ämnet svenska som andraspråk men det är meriterande om du har 90 hp samt är ämneslärare även i svenska. Det är även meriterande om du har en bredd i din lärarlegitimation, särskilt med inriktning mot yrkesutbildningar/kombinationsutbildningar inom vård- och omsorg och barn- och fritid.

Du har erfarenhet av att undervisa på SFI och SVA grund men gärna SVA och SVE på gymnasial nivå. Du är väl insatt i vuxenutbildningens förutsättningar. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda digitala verktyg och lärplattform i din undervisning.

Vi vill att du har ett flexibelt förhållningssätt till lärandet och undervisning då många av våra elevers förutsättningar för studier bygger på att de själva kan välja hur, var och när de studerar när de inte har lektioner. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, tar egna initiativ, att du tar stort ansvar i din yrkesroll och är strukturerad. Vi lägger även stor vikt vid personlig mognad och empatisk förmåga.

Intervjuerna sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 juni 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Biträdande rektor: Clas Virén, clas.viren@tyreso.se , 0857828114

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-08
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/161
Kontakt
  • Clas Virén, +46857828174
Facklig företrädare
  • Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer, www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer
Publicerat 2024-06-09
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb