Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Måltidsservice är en organisation i Tyresö kommun där alla kök i de kommunala förskolorna, skolorna samt gymnasium tillhör. Vi jobbar tillsammans med att utveckla de offentliga måltiderna och vår vision är ”Vi skapar matglädje för friskare unga och gamla och vi är en del av lösningen för en hållbar utveckling.”

Om tjänsten

Nu söker vi en köksmästare som ska arbetsleda ett av våra största skolkök med ca 700 elever från förskoleklass upp till årskurs 9.

Vi ger dig stor kreativ frihet att tillsammans med ditt team skapa menyer till skolans elever och pedagoger. Den större delen av arbetet bedrivs i köket vid grytor och lock men det förekommer också arbete med administrativa uppgifter, möten med pedagoger, elever, föräldrar och kollegor.

Den mesta maten lagas från grunden i köket och vi strävar efter att få varje matgäst att längta efter våra måltider samtidigt som vi har höga ambitioner gällande hållbar mat, vilket innebär att vi köper ekologiska livsmedel, jobbar för att minska matsvinnet och våra koldioxidutsläpp samt är KRAV-certifierade.

Vem är du?

Du ska ha dokumenterad utbildning som kock och har jobbat minst 5 år inom yrket, gärna i ledande befattning. Du har gedigen kunskap av hantering och tillagning av specialkost. 

Att laga mat är en passion hos dig och strävan att ge våra matgäster en måltidsupplevelse i världsklass är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare som är stresstålig och har en god kommunikativ förmåga. Du har mycket goda ledaregenskaper och ser sambandet mellan ett gott ledarskap och ett lyckat resultat. Du är med i skapandet av en god psykosocial arbetsmiljö och hjälper till att skapa en plats att utvecklas på för dig och ditt team.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att klara uppdraget krävs också goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 juni 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Områdeschef Therese Gyllander, therese.gyllander@tyreso.se, 08 578 298 44

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/127
Kontakt
  • Therese Gyllander, +46857829844
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb