Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Nu söker vi sommarvikarier till våra gruppbostäder för personer med funktionsnedsättning. På en gruppbostad bor man i egna lägenheter med direkt anslutning till gemensamma utrymmen.

Som sommarvikarie hos oss får du ett variationsrikt arbete med möjlighet att både arbeta med det vardagliga såväl som medverka i planering och utförande av sommaraktiviteter.

Om tjänsten

Som medarbetare ger du stöd av både omvårdande och social karaktär, samt stöd kring ADL. Verksamheten har utgångspunkt i LSS och stödet baseras på individuellt utformade genomförandeplaner. Som sommarvikarie har du även ett viktigt uppdrag att verka för att förgylla sommaren för de som bor på gruppbostaden. 

Den övergripande målsättningen är att främja goda levnadsvillkor utifrån den enskildes individuella förutsättningar. Utöver det praktiska arbetet med målgruppen ingår också administrativa uppgifter såsom social dokumentation och avvikelsehantering. I arbetet förekommer också enklare medicinskt arbete som kräver delegering från sjuksköterska kopplad till verksamheten.

Tjänsten innebär oregelbunden arbetstid där dagtid, kväll, helg samt jour förekommer. I vissa verksamheter förekommer även vaken natt. Du arbetar oftast i team med erfarna kollegor.

Vem är du?

Du som söker ska ha gymnasial utbildning och det är meriterande om du har relevant utbildning för verksamhetsområdet till exempel barnskötare, mentalskötare eller undersköterska.

Det är även meriterande om du har kunskap inom AKK, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Då arbetet både ställer stora krav på kommunikation och innefattar administrativa uppgifter behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Vi söker engagerade, trygga och lyhörda personer som är över 18 år. Du som söker har förståelse för att arbetet med målgruppen ställer stora krav på flexibilitet och anpassningsförmåga både vad gäller arbetsuppgifter och bemötande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl:

Sofie Håkansson, sofie.hakansson@tyreso.se

Hanna Björkvall, hanna.bjorkvall@tyreso.se

Angelica Hancox, angelica.hancox@tyreso

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-06-01
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 50%-100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/45
Publicerat 2024-02-19
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb