Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Infrastruktur och service är en av två enheter inom staben IT och digitalisering och ansvarar för kommunens hela IT-miljö och har en hög grad av IT-tjänsterna i egen regi. Vi samordnar även inköp av IT-utrustning till kommunens förvaltningar. Enheten utgör dryga hälften av IT och digitaliseringsstaben som består av knappt 40 medarbetare. Verksamheten syftar till kostnadseffektivitet, är efterfrågestyrd och baseras på kommunens gemensamma behov av stödtjänster.

Om tjänsten

Vi söker nu en till medarbetare till vår Servicedesk som per telefon, e-post eller ärendehanteringssystem tillsammans med tre kollegor hanterar de ärenden som kommer in till oss från våra kunder i kommunens övriga verksamheter. Servicedesk löser direkt många av de ärenden som kommer in och eskalerar en del till andra funktioner och roller på staben. Att dokumentera lösningar och hålla kunskapsartiklar uppdaterade är en självklar del av arbetet. En del ärenden kan komma att utföras på plats hos slutanvändare.

Vem är du?

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande och har arbetat minst tre år med support i en Servicedesk/Helpdesk och gillar att hjälpa andra, stötta och lösa problem.
Erfarenhet av ett ITIL-orienterat arbetssätt är meriterande.

Vi söker dig som har lätt för att lära dig nya saker och är självgående men som gillar att jobba nära dina kollegor och ständigt hitta lösningar och förbättringar. Du är inlyssnande och pedagogisk och har lätt för att prata och förklara.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska både i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 5 oktober 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Enhetschef Magnus Larsson, magnus.larsson@tyreso.se, 08-578 293 94.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-11-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/317
Kontakt
  • Magnus Larsson, +46857829394
Facklig företrädare
  • Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer, www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer
Publicerat 2023-09-14

Tillbaka till lediga jobb