Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Tyresö kulturskola erbjuder fritidsverksamhet för barn och unga i åldrarna 5-19 år i ämnena musik, dans, teater, musikal, cirkus, film, bild och animation. Kulturskolan har cirka 1200 elever och runt 30 välutbildade pedagoger. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i kulturcentrum Kvarnhjulet på gångavstånd från Tyresö centrum, men också på bibliotek, fritidsgårdar och i flera av kommunens skolor.

Om tjänsten

Vi söker en sångpedagog som med kunskap och engagemang vill undervisa kulturskolans allra yngsta sångelever. Undervisningen sker huvudsakligen i grupp och riktar sig till barn mellan 7-12 år. I uppdraget förväntas du arbeta ämnesövergripande i olika projekt och konserter och även delta i uppsökande aktiviteter för att nå nya målgrupper. Undervisningen sker på barnens fritid, eftermiddagar och kvällar. Även föreställningar och aktiviteter på helger förekommer.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst från HT-24. Omfattningen är 20-40 % med månadslön. Individuell lönesättning. Önskat tillträde är 9 augusti 2024.

Vem är du?

Vi söker dig som:
• har pedagogisk högskoleutbildning i ämnet eller motsvarande
• har stort engagemang för barns röster i tidig ålder
• har stor genrebredd

Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i kulturskola sen tidigare och/eller arbete med barn med särskilda behov. Det är även meriterande om du har erfarenhet av rytmik och sång med barn i förskoleålder.

Du har förmåga att stimulera och motivera elever via god pedagogik. Du har god samarbetsförmåga och god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar, kollegor och övrig personal i kommunen. Du är självständig och kan ta egna initiativ till utveckling av undervisningen.

Du är kreativ och ser möjligheter i elevens skapande. Vidare är du starkt engagerad i ditt ämne och har samtidigt helhetsperspektiv på kulturskolans verksamhet.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2024. Intervjuer och urval sker löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Kulturskolechef: Christina Holm, christina.holm@tyreso.se, 08-578 293 89

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 9/8 2024
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-40%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/141
Kontakt
  • Christina Holm, +46857829389
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb