Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Nu söker vi sommarvikarier till våra servicebostäder för personer med funktionsnedsättning. På en servicebostad bor man i egen lägenhet i närheten av servicelägenheten och klarar stora delar av den dagliga livsföringen själv.

Personalen utgår från servicelägenheten där jourrum, kontor och gemensamma utrymmen finns.

Om tjänsterna

Verksamheten har utgångspunkt i LSS och stödet baseras på individuellt utformade genomförandeplaner. Som sommarvikarie har du även ett viktigt uppdrag att verka för att förgylla sommaren. Ett sommarvikariat hos oss blir således variationsrikt där möjlighet finns att både arbeta med det vardagliga såväl som medverka i planering och utförande av sommaraktiviteter.

Den övergripande målsättningen är att främja goda levnadsvillkor utifrån den enskildes individuella förutsättningar. Utöver det praktiska arbetet med målgruppen ingår också administrativa uppgifter såsom social dokumentation och avvikelsehantering.

I arbetet förekommer också enklare medicinskt arbete som kräver delegering från sjuksköterska kopplad till verksamheten.

Tjänsterna innebär oregelbunden arbetstid dagtid, kväll, helg samt jour. På servicebostäder är ensamarbete vanligt förekommande.  

Vem är du?

Du som söker ska ha gymnasial utbildning och det är meriterande om du har relevant utbildning för verksamhetsområdet till exempel barnskötare, mentalskötare eller undersköterska.

Det är även meriterande om du har kunskap inom AKK, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Då arbetet både ställer stora krav på kommunikation och innefattar administrativa uppgifter behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Vi söker engagerade, trygga och lyhörda personer som är över 18 år. Du som söker har förståelse för att arbetet med målgruppen ställer stora krav på flexibilitet och anpassningsförmåga både vad gäller arbetsuppgifter och bemötande. Vi vill att du ska kunna jobba v 27-32.   Vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 9 juni 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl:

Enhetschef Ulrika Norman, ulrika.norman@tyreso.se

Enhetschef Emilie Holmkvist, emilie.holmkvist@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-06-06
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%-100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/137
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb